מתוק לו מתוק לו, עינבי'ז שוקולד וסדנאות, ברקן

אתרים קשורים: ברקן

לפני ששרון התחתנה-שלח אותה מי שיהפוך לבעלה לסדנת שוקולד. היא חזרה מרוגשת, קנתה המון תבניות, מכשירים וחומרים להכנת שוקולד וזהו. נחה. המכשירים ישבו בארון, והיא לא הרגישה כורח לעשות איתם משהו. "התחלתי לעשות שוקולד בגלל שהוא לחץ". בינתיים הם התחתנו ונולדו להם שלושה ילדים ["שלוש מפלצות", כהגדרתה] ולצד הבית נפתח מעין סטודיו לשוקולד. לבכורה קוראים עינב ובעקבותיה שם העסק. מפעל קטן וביתי המייצר יופי מתוק ומענג. פרלינים עם מילויים של קרמל הורס, ריבת חלב, קוקוס מפיל, בוטנים, פיסטוק ירוק ועוד המון ששכחנו. הכל כל כך טעים... יש גם טראפלים, ושוקולד על מקל, וטבלאות שוקולד ועציצי שוקולד וליקר שוקולד מטרף!!! סוד הליקר הוא שבמקום מה שכולם עושים, ליקר על בסיס מים, אצל שרון זה על בסיס שמנת. "דיאט", היא מוסיפה בקריצה. המוצרים רק מחכים לכם במקרר. בואו רעבים.

 

איפה?

ברחוב יסמין 286, ברקן. הכנסו ליישוב, סעו בכיכר ישר, פניה ראשונה שמאלה,

בפניה הראשונה הבאה שוב שמאלה, והגעתם

טלפון

052-6211571

אתר האינטרנט

eynavis.co.il

כמה זה עולה?

פרלין 5 ₪, ליקר 45 ₪, סדנה כ-100 ₪ לאדם

אירועים מיוחדים

טעימה מהליקר

בשביל מה?

כי דיאטה זה תמיד רק מחר

שעות העבודה

שרון בד"כ בבית, עדיין רצוי לתאם

כשרות

לאוכלי חלב נכרי

מלבד ייצור השוקולד, עיקר עיסוקה של שרון הוא סדנאות. לבת מצוות, מסיבת רווקות, ימי הולדת, או סתם סדנה זוגית, מגיל שלוש עד מאה, מזוג ועד בכלל. אורך הסדנה שעה וחצי עד ארבע שעות, ובסופה לוקחים המון דברים מתוקים הביתה. אין שום אחריות שהם יגיעו הביתה ולא יֵאָכְלוּ בדרך.