מתוק לו מתוק לו, עינבי'ז שוקולד וסדנאות, ברקן
לפני ששרון התחתנה-שלח אותה מי שיהפוך לבעלה לסדנת שוקולד. היא חזרה מרוגשת, קנתה המון תבניות, מכשירים וחומרים להכנת שוקולד וזהו. נחה. המכשירים ישבו בארון, והיא לא הרגישה כורח לעשות איתם משהו. "התחלתי לעשות שוקולד בגלל שהוא לחץ". בינתיים הם התחתנו ונולדו להם שלושה ילדים ["שלוש מפלצות", כהגדרתה] ולצד הבית נפתח מעין סטודיו לשוקולד. לבכורה קוראים עינב ובעקבותיה שם העסק. מפעל קטן וביתי המייצר יופי מתוק ומענג. פרלינים עם מילויים של קרמל הורס, ריבת חלב, קוקוס מפיל, בוטנים, פיסטוק ירוק ועוד המון ששכחנו. הכל כל כך טעים... יש גם טראפלים, ושוקולד על מקל, וטבלאות שוקולד ועציצי שוקולד וליקר שוקולד מטרף!!! סוד הליקר הוא שבמקום מה שכולם עושים, ליקר על בסיס מים, אצל שרון זה על בסיס שמנת. "דיאט", היא מוסיפה בקריצה. המוצרים רק מחכים לכם במקרר. בואו רעבים.
ברחוב יסמין 286, ברקן. הכנסו ליישוב, סעו בכיכר ישר, פניה ראשונה שמאלה,
בפניה הראשונה הבאה שוב שמאלה, והגעתם
052-6211571
פרלין 5 ₪, ליקר 45 ₪, סדנה כ-100 ₪ לאדם
טעימה מהליקר
כי דיאטה זה תמיד רק מחר
שרון בד"כ בבית, עדיין רצוי לתאם
לאוכלי חלב נכריאיפה? טלפון אתר האינטרנט
כמה זה עולה? אירועים מיוחדים בשביל מה? שעות העבודה כשרות
מלבד ייצור השוקולד, עיקר עיסוקה של שרון הוא סדנאות. לבת מצוות, מסיבת רווקות, ימי הולדת, או סתם סדנה זוגית, מגיל שלוש עד מאה, מזוג ועד בכלל. אורך הסדנה שעה וחצי עד ארבע שעות, ובסופה לוקחים המון דברים מתוקים הביתה. אין שום אחריות שהם יגיעו הביתה ולא יֵאָכְלוּ בדרך.