"זה העיסוק העיקרי שלנו, אבל לא הפרנסה העיקרית", מצהיר אביגדור בעודו מוזג לנו יין [אנחנו יודעים מה אתם שואלים את עצמכם כבר מתחילת הכתבה, אם יש לו שפם. אז כן, ברור. קוראים לו אביגדור. נמשיך]. לעיסוק הזה יש גם פן אידיאולוגי. "אנחנו רוצים להביא כמה שיותר אנשים לשומרון. דרך היין הם יראו שאנחנו כמותם, ..
מתחם המורכב ממסעדה המגישה פיצה, סושי ובשרים בנפרד. המסעדה כשרה. ליד כל האוכל הזה חונים בשורה טרקטורונים. ז'אק, מפעיל המתחם, מציע טיולים רכובים באיזור.
..
ארוחה עממית טובה ומשביעה של בשרים על האש תוכלו למצוא בקומה התחתונה של המרכז המסחרי בקרני שומרון. הכניסה מסביב. אוכל טעים וכשר למהדרין, מחירים נוחים, פתוח מעשר עד עשר. אנו הקטנים יודעים להמליץ לכם על האורז עם הצימוקים והקבב.
..