כשהיה אלי סיידל ילד בן 13 בארצות הברית - הגיע לשיעור אחד המורה שלו לגמרא, שהיה "פריק של בריאות", ובמקום ללמד אותם תלמוד - לימד אותם איך להכין לחם מקמח מלא. אלי התלהב ונדבק בחיידק האפיה. מאז היה אופה חלות לשבתות, ואפילו טוחן לבדו את הקמח במטחנה פשוטה.
כשעלה לארץ היה יועץ מחשבים. כשהחברה בה עבד..
ישוב אביגיל הצעיר והקסום, עם נוף הצופה לבקעת ערד, אתם מוזמנים בכל ערב גם לפיצה. חיים סיטון, שהקים את המקום, מגדיר את הפיצה כ"פיצה בוטיק". הכל נאפה במקום מחומרים איכותיים. שום דבר לא מגיע מהמקפיא.
חיים הוא גם מוזיקאי ומפיק, שמזמין אתכם להתארח במבנה המרכזי המיוחד של הישוב..